Fru Monthan: Ja vad säger man om denna hyresvärd???

söndag 5 augusti 2012

Ja vad säger man om denna hyresvärd???

Ja nu har vi fått ett brev från honom.
Där stod det typ att om vi inte har städat och så i denna här lägenheten så blir vi uppsagda. Och det inte verkar som vi vet hur man behandlar en lägenhet!! Vi har aldrig fått något klagomål innan!
 Och den nya hyresgästen som tog över våran andra lägenhet hon skulle ta över städningen när vi flyttade. Och hon skulle få en tvättmaskin och ett vardagsrumsbord för det.
Då har hyresvärden varit inne i den gamla lägenheten efter hon har städat och skriver att det verkar som vi aldrig har städat hemma osv.
Och att hon vill ju ha ersättning för att hon har städat i mer än 5 timmar än vad som "normalt" behövs!! Det är väl inte mina problem hur länge hon städar!
Sen hade vi lämnat kvar en hatthylla för att vara snälla, för det fanns ingen när vi flytta dit. Då skrev han att den var trasig och frågar om vi tänker köpa en ny????
Och sen hade den nya hyresgästen sagt något till honom att vi har sålt en frys. (En som vi har haft i några år som vi har köpt själva) och han frågar drygt i brevet vems den var????
Vad fan har dom med att göra om vi säljer VÅRA saker????

Börjar bli trötta på detta ny och ska nog kontakta hyresgästföreningen....
Plus vi fick ju betala 1400 för att få flytta in i denna nya lägenhet som stod tom den 25:e i Stället för den 1:a augusti.
Medans vissa andra människor här för flytta in närsomhelst och inte betala alls??  Hur stört är inte det??

Det är som vi är några jävla hack kycklingar....
Men om vi hittar något annan nån gång så drar vi! Orkar inte ha en hyresvärd som hotar och trakaserar som jag tycker det verkar som... ELLER???
Man kan inte säga till någon att vi blir uppsagda om man inte städar osv...

VAD SKULLE NI GÖRA???

2 kommentarer:

  1. det är bra att ni är med i hyresgästföreningen.Jag tycker att ni tar kontakt med dom i morgon och visar brevet o pratar om det ni fick betala utan att ni vet vad som är gjort där.Sen tycker jag att ni ska ge brevet som jag skrev åt er.STÅ PÅ ER och visa honom att han inte kan behandla er hur som hälst.Ta även upp om hyran hi fick betala innan ni flyttade in.MAMMA

    SvaraRadera
  2. Men gud, det där är ju inte normalt! Han verkar helt klart störd. Hyresgästföreningen kan ju hjälpa, det är det de är till för. I annat fall hitta ett annat boende någonstans hos en annan värd. Jag tycker det låter som någon form av trakasserier och utpressning från hans sida. Angående städningen hade väl ni och den nya hyresgästen kommit överens? Det har ju inte han med att göra i så fall, speciellt inte om hon redan har städat. Och angående hatthyllan... Om det inte satt någon i lägenheten förut ingick inte en sådan i lägenheten och då ska ingen stå för kostnaden, det får värden i så fall göra. Och att ni fick betala för att flytta in tidigare verkar ju inte direkt tillåtet i mitt tycke... Nej, hyresgästföreningen eller flytta till en annan värd vore på sin plats... Skulle vara kul att se vad andra tycker också :)

    SvaraRadera