Fru Monthan: Olidlig väntan...

tisdag 26 juni 2012

Olidlig väntan...

Vänta är då inte min starka sida.. Vi har väntat i 1 månad på besked om vi får lägenheten i Malmköping. Ringde idag och då skulle vi få svar i morgon. Hoppas fan dom ger besked då med. Kan ju inte vara så svårt att säga ja eller nej.
Säger dom ja, så ska jag börja packa direkt.. Vill flytta så fort det går. Älsklingen har ju snart semester så då skulle det vara perfekt och flytta.
Och denna gång ha vi egen bil så vi kan köra hur vi vill. Skönt.
Så nu håller vi alla fingrar och tår att det blir ett positivt svar.

Annars så har vi fått en bil till. Vi fick den gratis av nån snubbe som kom fram till oss på biltema parkeringen. Han sa att han hade en likadan som vi har fast finare som vi kunde få gratis.
Och det tackar man ju inte nej till. Så nu ska vi besikta den och se om det är något fel på den. Sen får vi se vilken vi behåller. Så säljer vi den ena.. Så det blir ju bara plus.
Nu ska jag snart göra mat. Eller vi äter rester från igår.
Sen ska barnen bada. När dom lagt sig och när viggo väl somnar så ska jag hålla på med Illustrator.

Jag vann idag med på en blogg. jag vann detta:

Kaspersky PURE 2.0: Totalt datorskydd för hela familjen

Nya datorskyddet Kaspersky PURE 2.0 är mycket mer än bara antivirusprogram. Det är ett omfattande men lättanvänt säkerhetsprogram som har allt som behövs för att skydda familjens alla datorer, lösenord, dokument, familjebilder och mycket annat. Kaspersky PURE 2.0 är enkelt att installera och du kan hantera flera datorer via en enda dator. Programmet ger dig som småbarnsförälder fullständig kontroll över dina barns användande av hemmets datorer. Genom funktionen Föräldrakontroll kan du använda din egen dator för att fjärrövervaka och begränsa barnens datoranvändning och onlineaktiviteter. Du kan enkelt göra inställningar som hindrar dina barn från att exempelvis besöka sidor med olämpligt innehåll eller lämna ut känslig information som telefonnummer och adress via sociala nätverk eller chattar.

En lösenordsfunktion gör att du bara behöver komma ihåg ett huvudlösenord så tar Kaspersky PURE 2.0 hand om alla andra lösenord åt dig. Med funktionen skapas starka lösenord, kontoinformationen krypteras och du loggas in automatiskt på webbplatser och i program. Kaspersky PURE 2.0 ger dig även möjlighet att skydda ovärderliga familjefoton och videofilmer på din dator, så att de inte försvinner, stjäls eller förstörs. Programmet skyddar mot virus, sabotageprogram, spionprogram, skräppost och mycket mer utan att störa dina andra program eller din internetanvändning.

Rekommenderat butikspris för Kaspersky PURE 2.0 är 899 kr (ett års licens för 3 datorer).


Så det ska bli intressant och se vad det är. Någon som har det??


Men ha en bra kväll så hörs vi snart igen


1 kommentar: